СВЕТЛИНА И ВИДИМОСТ

Дори оригиналните части във фаровете на VW не биха работили правилно, ако не са монтирани и настроени коректно!

Оригиналните фарове на VW създават перфектната видимост на пътя, когато слънцето бързо залезе и шофирането трябва да бъде безпроблемно и през нощта. Плътността на светлинния сноп е така балансирана от производителя, че да не заслепява участниците в движението. Но ... дори оригиналните части във фаровете на VW не биха работили правилно, ако не са монтирани и настроени коректно, а това може да направено само от сервизни специалисти.

4 съвета за Вашите светлини:

Сменяйте крушките едновременно от двете страни, защото те имат приблизително еднакъв живот и само така ще светят еднакво!

Докосвайте крушките само с ръкавица или с чиста кърпа! Защото отпечатъците от пръсти върху балона на крушката могат да намалят нейния живот.

Само правилният реглаж на фаровете е една от гаранциите за сигурността Ви по време на шофиране, а освен това и не заслепявате насрещно движещите се автомобили.

При повече пътници в купето и повече багаж фаровете на автомобила трябва да се регулират от шофьора, като се спазва указаното от производителя в сервизната книжка /бордовата литература/ на автомобила.

РЕЗЕРВИРАЙ ЧАС